DABUR – Amla Hair Oil

dabur-amla-hair-oil

Hva inneholder den?

Den hårvekstforbedrende oljen fra Dabur består av naturlig amlaekstrakt, også kalt «indisk stikkelsbær». Amla – som et produkt for hårpleie og hodebunnsbehandling – har vært kjent i India i lange tider, og ble beskrevet i Ayurveda (Østens medisin og filosofi) for lenge siden. Det er ikke den eneste ingrediensen, for utenom denne består Dabur Amla Hair Oil også av rapsolje og palmeolje fra den afrikanske oljepalmen.

Dessverre er ikke formelen helt naturlig, fordi det er en del parfyme og mineralolje, som ikke passer for alle hårtyper.

Hva er egenskapene?

Amlaekstrakt gjør at håret blir sterkere og får næring i dybden, ikke bare i selve hårstråene, men dypt i hårsekkene. Dabur Amla Hair Oil sikrer at håret regenereres i dybden. Derfor vokser håret seg sterkt og sunt, slutter å falle ut, og gleder med sin flotte tilstand fra røttene. Videre forbedrer amla hårveksten gjennom direkte stimulering av folliklene. Effektiviteten har blitt bekreftet. Dette er grunnen til at Amla Hair Oil er en av oljene for hårvekst som velges oftest. Den naturlige amlaoljen bremser aldringsprosessene i håret og håndterer alle hodebunnsrelaterte lidelser (som flass og psoriasis). Den sikrer elastisitet og en sunn glans. Hemmeligheten til vakkert og langt hår ligger i den hårvekstforsterkende oljen fra Dabur.

Hvordan er formelen?

Den hårvekststimulerende oljen Dabur Amla Hair Oil har en gjennomsiktig plastflaske med kork. Det følger ikke med noen applikator, og på grunn av den rennende konsistensen kan det være vanskelig å dosere riktig i håret. Påføringen er på ingen måte lettere på grunn av den eksepsjonelt ubehagelige lukten. Likevel kan det finnes folk som ikke bryr seg om lukten og kan overse den i kampen for vakkert hår. Dessverre lukter det som en kombinasjon av urter, anis og aroma av oljer med kjemiske rensestoffer. Når den brukes ofte penetrerer aromaen håret og er vanskelig å bli kvitt. Dabur Amla er en hårolje som absorberes svært godt, så det er ikke noe behov for å påføre mye på en gang. Du kan ikke bare bruke den til hodebunnsmassasje, men også til å gni inn i hele håret. Oljen passer for oljebehandling av håret tross den mørkegrønne fargen.

FORDELER:

  • naturlig amlaekstrakt
  • inneholder essensielle vegetabilske oljer
  • lett formel
  • effektiv og kompleks virkning
  • hårvekststimulerende egenskaper
  • passer til oljebehandling av håret

ULEMPER:

  • unik, intens og ubehagelig lukt
  • rennende formel
  • mangler applikator i plastflasken