KHADI – Natural Products, Ayurvedic Hair Oil Amla

khadi-amla

Hva inneholder den?

Khadi Ayurvedic Hair Oil Amla fortjener bifall på grunn av innholdet. Produktet er basert på tre indiske oljer: bringaraj, brahmi og amla (indisk stikkelsbær). Disse eksotiske oljene er svært sjeldne innen kosmetikk, men har svært verdifulle egenskaper. Utenom disse inneholder hårvekstforsterkende Khadi Amla også solsikkefrøolje, sesamolje og søtmandelolje. Til stede er også henna og ekstra vegetabilske ekstrakter med positiv virkning på håret.

Khadi Ayurvedic Hair Oil inneholder ingen konserveringsstoffer, alkoholer, silikoner eller potensielt skadelige stoffer.

Hva er egenskapene?

Khadi Hair Oil passer alle hårtyper, men den kan gjøre håret mørkere (trolig fordi den inneholder henna). Av den grunn anbefales ikke denne håroljen til blondiner, som kanskje ikke ønsker å endre hårfargen. Den hårvekststimulerende oljen gir naturlig glans og fløyelsmykt hår. Khadi Ayurvedic Hair Oil med amlaolje hjelper med å gjenoppbygge hårstrukturen, styrke håret fra røttene og forhindre flisete tupper. Follikler som får næring påvirker hårets tilstand direkte, og takket være Khadi Amla er disse i mye bedre stand. Videre regenererer produktet håret på en kompleks måte, tar vare på hodebunnen, forbedrer prosessene i håret og fremfor alt gjør at håret vokser raskere. Denne oljen er det beste produktet for å stimulere hårveksten tilgjengelig på markedet når det gjelder egenskaper og formel.

Hvordan er formelen?

Lukten til Khadi Amla er ikke den mest behagelige. Hårvekstforsterkende Khadi Ayurvedic Hair Oil Amla har en svært intens, sterk urtearoma som ikke alle kommer til å like. Denne oljen, blant andre hårvekststimulerende oljer, har den mest rennende formelen. Dette er grunnen til at den er helt opp i en glassflaske med vakkert design og utstyrt med en praktisk pipett som tillater presis dosering. Håroljebehandling med Khadi Amla Hair Oil bør ikke gi deg noen større problemer, fordi produktet absorberes ganske lett i håret. Takket være det naturlige innholdet kan produktet påføres både i hår og hodebunn. Det største hinderet kan være det faktum at den hårvekststimulerende oljen kan gjøre håret mørkere og etterlate seg en sterk lukt. Utenom alt dette er egenskapene svært komplekse og prisen relativt lav og rimelig.

FORDELER:

  • inneholder tre indiske oljer
  • kompleks av naturlige oljer og ekstrakter
  • kompleks regenerering og beskyttelse av håret
  • enestående hårvekstforsterkende egenskaper
  • lett formel som absorberes lett formula
  • passer til oljebehandling av håret

ULEMPER:

  • for intens urtelukt
  • mørknende egenskaper
  • ganske tung flaske av glass