NACOMI – Natural Mask, Hair Growth 4 Extract 4 Oils

nacomi-natural-mask-hair-growth-4-extract-4-oils

Hva inneholder den?

Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils er (som navnet tilsier) en hårolje basert på fire urteekstrakter og det samme antallet naturlige oljer. Dette er en svært interessant kombinasjon og ganske uvanlig for andre produkter. Nacomi tror på balansen mellom tunge oljer og lette, vegetabilske ekstrakter. Derfor er det to grupper stoffer som virker på håret. Planteekstrakter fra nesle, kjerringrokk, bukkehornkløver og ingefær. Ved siden av de dyrebare ekstraktene finner man også vegetabilske oljer, som svartfrøolje, arganolje, tamanuolje og lakserolje. Det som gjør at Nacomi Natural Mask Hair Growth fortjener applaus er det helt naturlige innholdet uten konserveringsstoffer, silikon, parfyme eller andre stoffer av denne typen.

I tillegg er produktet beriket med vitamin E, som er en antioksidant.

Hva er egenskapene?

Egenskapene til Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils er svært interessante. Mest av alt er denne oljehårmasken for hodebunnen forventet å begrense hårtap og stimulere hårvekst. Etter noen måneders jevnlig bruk av Nacomi Natural Mask med vegetabilske ekstrakter og oljer som forbedrer hårveksten, skal håret være sterkere, sunnere og mye tettere. Den gir volum, elastisitet og styrke fra røttene. Urtekomplekset ble valgt på en måte som tillater å løse problemet ved roten. Alt starter med å styrke hårsekkene for å feste dem bedre i folliklene og stimulere dem til å produsere mye sunnere, tykkere og lengre hår. Vanlig hodebunnsbehandling med Nacomi Natural Mask Hair Growth vil få håret til å se tettere ut.

Hvordan er formelen?

Nacomi Natural Mask Hair Growth er en kombinasjon av 4 urteekstrakter og 4 vegetabilske oljer som fås i en slank glassflaske. Selv om produktet ser bra ut, kan det å grupe den tunge glassflasken med fettete fingre gå ganske ille. Heldigvis gjøres påføringen litt bedre ved hjelp av den praktiske pumpen som lages av plast av god kvalitet. Den hårvekststimulerende oljen fra Nacomi kalles en hårmaske, men er bare en blanding av oljer og urter. Dette påvirker konsistensen. Nacomi 4 Extract 4 Oils har flytende, oljete og noe fet formel med grønn og gul farge og svært urteaktig lukt. Mange kvinner liker kanskje ikke aromaen, fordi Nacomi-oljen lukter litt som kyllingsuppe, noe som har med bukkehornkløveret å gjøre.

FORDELER:

  • balanse mellom ekstrakter og olje
  • naturlige og verdifulle aktive stoffer
  • praktisk pumpe for påføringen
  • komplekse egenskaper
  • stimulering av hårvekst

ULEMPER:

  • upraktisk glassflaske
  • litt høy pris for produktet
  • vanskelig tilgjengelig
  • kyllingsuppeaktig urtelukt