MACADAMIA – Natural Oil, Healing Oil Treatment

macadamia-natural-oil

Hva inneholder den?

Basen i Macadamia Healing Oil Treatment er to helt naturlige og svært dyrebare (i bestemte typer hårpleie) oljer. En av dem er arganolje, som av gode grunner kalles det flytende gullet fra Marokko. Den andre er macadamianøttolje, som er et eksepsjonelt mangfold av EFA. Det er sant at Macadamia Therapeutic Oil for All Hair Types ikke inneholder skadelige stoffer, parabener og sulfater. Men det er ikke et helt naturlig produkt, fordi den har noen silikoner og duftstoffer som kunne vært unngått.

Disse er ikke spesielt skadelige, men hvert hår kan reagere forskjellig.

Hva er egenskapene?

Hvis Macadamia hårolje er en helbredende behandling, betyr det at den på en god måte kan håndtere svekket hår. Det er en god grunn til at denne oljen er til stede i denne omtalen av hårvekstforsterkende oljer. Healing Oil Treatment er et produkt som gir næring, styrke og regenererer håret fra røttene. Macadamiaolje forbedrer fornyelsesprosessene i hårcellene, gjør håret elastisk, glattere og gir glans. Næring, fuktighet og reparasjon resulterer i et sterkt og sunt hår som ikke faller unødvendig mye ut, og som er godt festet i hårsekkene. Dette betyr at Macadamia Healing Oil Treatment hindrer hårtap og forbedrer prosessene i hårsekkene, og takket være dette gror håret mye raskere enn før oljebehandlingen. Kanskje er det ikke en typisk hårvekststimulerende olje, men det er en av virkningene.

Hvordan er formelen?

Macadamia Therapeutic Oil for All Hair Types er et produkt med interessant design. Det ser lovende ut. Oljen har en plastflaske i brun og grønn farge. Dette er en hendig og praktisk innpakning, spesielt fordi korken er utstyrt med en lettvint applikator i form av en pumpe. Formelen til hårvekstoljen fra Macadamia kan være vanskelig, mest av alt på grunn av den tykke konsistensen. Oljens farge er gyllen, men på grunn av tykkelsen er det ganske slitsomt å påføre den i håret. Bivirkningene av å påføre for mye av produktet kan være nedtynget hår, som er ute av stand til å absorbere alt og blir klumpete. I følge merket er Macadamia Healing Oil Treatment i teorien beregnet på alle hårtyper, men faktisk er den bedre for hår med høy porøsitet, som er krusete, krøllete, tørt etc.

FORDELER:

  • to naturlige oljer
  • mangel på skadelige stoffer, parabener etc.
  • kompleks næring og reparasjon
  • bivirkning: forbedret hårvekst
  • ergonomisk plastflaske
  • svært praktisk applikator

ULEMPER:

  • inneholder silikoner og duftstoffer
  • for tykk formel som kan tynge ned håret
  • ikke for alle hårtyper