KHADI – Natural Products, Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

khadi-pure-ayurvedic-vitalising-hair-oil

Hva inneholder den?

Khadi Vitalising Hair Oil er den mest populære versjonen av oljen fra dette merket på grunn av egenskapene. Det som sørger for dette er komplekset av naturlige vegetabilske oljer. For å være presis: sesamolje, amlaolje, kokosolje, lakserolje, bringarajolje, brahmiolje, balaolje, gulrotfrøolje, rosmarinolje og vannmelonfrøolje. De dyrebare egenskapene som stimulerer hårveksten er takket være de mange vegetabilske ekstraktene, blant annet ekstrakt fra bukkehornkløver og buteablomsten. Mangfoldet av oljer og naturlige ekstrakter er en ting, og mangelen på skadelige stoffer er en annen.

Det er verdt å fremheve det faktum at formelen til Khadi Pure Ayurvedic Hair Oil her helt naturlic.

Hva er egenskapene?

Den hårvekstforbedrende Khadi Vitalising Oil velges mye oftere av kvinner enn søsterversjonen Khadi Amla. Begge produktene er flott for å styrke hårveksten, men Vitalising Hair Oil inneholder mange flere ekstrakter og ekstra oljer. Dette er grunnen til at egenskapene er mye bedre. Hair Oil stimulerer hårveksten og forhindrer hårtap. Dette er en utrolig behandling mot hårtap, fordi det styrker det og regenererer det fra innsiden og ut. Den hårvekststimulerende oljen fra Khadi ikke bare gir lengde og styrker håret, men sikrer også glans, elastisitet og beskyttelse, som mot hudinfeksjoner og soppinfeksjoner som fører til flass.

Hvordan er formelen?

Den karakteristiske egenskapen til alle oljene fra Khadi er aromaen. I tillegg har Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil en spesifikk, intens, svært eksotisk duft. Det er avhengig av din egen smak om du liker den eller ikke. Det er absolutt verdt å vite at denne duften blir værende i håret ganske lenge etter bruk. Den stimulerende hårvekstoljen Khadi gleder oss med fargen – gult gull. Konsistensen kan være vanskelig når det gjelder påføringen, for oljen er ganske rennende. Heldigvis har Khadi utstyrt produktet sitt med en presis pipett, som ikke bare gjør det lettere å påføre oljen i håret, men også gjør den mer effektiv. Innpakningen er elegant, men laget av glass, så du må holde godt på den. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil er perfekt for håroljebehandling på grunn av mangelen på skadelige stoffer. Formelen absorberes raskt uten noen klissete følelse.

FORDELER:

  • kompleks av naturlige oljer for forbedring av hårveksten
  • mange oljer og vegetabilske ekstrakter
  • ingen skadelige stoffer
  • hårvekststimulerende egenskaper
  • styrke, regenerering og beskyttelse
  • flott absorbering av produktet
  • passer til oljebehandling av håret

ULEMPER:

  • intens og eksotisk lukt
  • ganske rennende konsistens
  • tung glassflaske