KSHIR PAK VIDHI – Sesa Oil, Long & Nourished Hair

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Hva inneholder den?

Sesa Oil er en av noen få oljer beregnet på hårvekst som kombinerer indiske planteekstrakter og vegetabilske oljer. Alle ingrediensene har vært kjent i en evighet innen tradisjonell indisk medisin, såkalte Ayurveda. Sesa Oil er basert på pulverisert indisk stikkelsbær (triphala), også kjent som amla. Det finnes rikelig med bringarajolje, jasminekstrakt, sesamolje, kardemomme, vendelrot, kokosolje og ekstrakt fra den indiske Lilac-frukten. Dette produktet kombinerer ekstrakter fra 18 asiatiske planter med virkelig interessante egenskaper.

Et stort pluss til produsenten for at Sesa Oil ikke inneholder noen skadelige stoffer og er basert eksklusivt på naturlige ingredienser.

Hva er egenskapene?

Takket være et høyt innhold av vitamin C og E, gir Sesa Hair Oil næring til håret og styrker det fra røttene. Et slikt allsidig innhold gjør at Sesa Oil Long & Nourished Hair har regenererende og forskjønnende egenskaper (gir glans, mykgjør, gjør børsting lettere og håret mer spenstig). Jevnlig håroljebehandling med Sesa-oljen øker motstandsdyktigheten til håret, noe som gir ekstra beskyttelse. Men dette er ikke den viktigste egenskapen. Dette er den beste oljen for hårvekst, fordi den stimulerer håret til å vokse seg sterkere, tykkere og lengre. Oljene den inneholder forhindrer at håret faller ut, eliminerer problemer med grå hår og flass. Kombinasjonen av nesten tyve ekstrakter og vegetabilske oljer gjør at Sesa Oil Kshirpak Vidhi virker på håret på en kompeks og multidimensjonal måte.

Hvordan er formelen?

Hårvekststimulerende Sesa er i en interessant posisjon takket være sammensetningen og egenskapene, men dessverre ikke når det gjelder formelen. Ved første øyekast er det ingenting spesielt ved den hvite plastinnpakningen. Det er heller bedre å ikke sette den på badehyllen, bare fordi den er stygg. På den andre siden ligger den svært komfortabelt i hånden, men mangler en presis applikator, noe som gjør den noe vanskelig å bruke. Spesielt på grunn av Sesa Oils rennende konsistens. Her, igjen, slik som med Dabur Amla, er lukten et problem. Sesa har en svært ubehagelig, intens duft som minner om baderomsrengjøring. Det er svært vanskelig å holde ut med den lukten på hodet i en lang periode, og aromaen kan dessverre bli værende hvis oljen brukes hyppigere. Den lette, gjennomsiktige oljen med grønnaktig farge er vanskelig å påføre av to årsaker – manglende pumpe eller forstøver, og eksepsjonelt rennende konsistens. Av den grunn er denne hårvekstforsterkende oljen mindre effektiv, fordi du til tross for absorberingsevnen må bruke dobbelt så mye.

FORDELER:

  • 18 naturlige ekstrakter og vegetabilske oljer
  • lett formel med god absorbering
  • svært rimelig pris for en pakke
  • kompleks virkning på håret
  • hårvekststimulering

ULEMPER:

  • eksepsjonelt ubehagelig og intens duft
  • svært rennende formel
  • mangel på applikator for enklere påføring